home
 

Hetedik

The Internet isn't free. It just has an economy that makes no sense to capitalism. - Brad Shapcott

Digitális otthonomba keresek albérlőket. Havi pár ezer forintért darabokat adnék bérbe gépemből. Nevezhetjük profi webtárhely-szolgáltatásnak is, minden megcsinálunk, amit GNU/Linux környezetben meg lehet tenni.

Alapvetően mit ajánlok:

Amit szeretek:

Akiknek ajánlom: olyan magánembereknek, kis- és középvállalkozóknak, akik tudják, mit akarnak, de nem az Internet az elsődleges profil számukra, talán már van is saját honlapjuk mindenféle ingyenes szolgáltatónál, de komolyabbat szeretnének, bannerek és korlátozások nélkül, saját domainnévvel, aloldalakkal, saját levelezőcímekkel, megbízhatóan, hosszú távra, és mindez megér nekik havi párezer forintot. Jobb kondíciókat nyújtok, mint bármilyen entry-level hosting csomag a magyar piacon, akinek meg több kell, az úgyis saját szervert üzemeltet. BTW: vállalom linuxos szerverek telepítését és karbantartását. Jelenleg kb. 10 gépen vagyok rendszergazda, de belefér még néhány.

Ha kiváncsi vagy, mibe fog ez neked kerülni, elolvashatod itt

Akiknek nem ajánlom: azokat a szöveg már úgyis elriasztotta. 8)

Nem önreklám (felüdülésnek): ha kell egy jó és olcsó szerver-hosting szolgáltatás, 24 órás felügyelettel és hozzáférhetőséggel, légkondícionált környezetben, Budapest központjában, tudom, kit kell keresni.

Referenciák (nem teljes lista, ezek a honlapok már nálam futnak):

Ha felkeltettem érdeklődésed, keress bátran, igyekszem segítségedre lenni: Rigó Ernő

Copyright (c) 2000-2009 by Erno Rigo